Moje cesta k józe vedla asi netradičně - přes jídlo. V roce 2013 jsem založila stránky o zdravém stravování www.hadalama.cz , kde jsem sdílela hlavně recepty. Postupně jsem se dostala k ájurvédskému stravování, jehož poznatky nabyté samostudiem jsem si ucelila v certifikovaném kurzu ájurvédského léčivého vaření.
Dnes už tomu nevěnuji tolik času, ale stránky pořád fungují a o ájurvédě píšu i pravidelné články do časopisu Jóga Dnes.
Až na kurzu ájurvédského vaření jsem se poprvé setkala s tradiční jógou a poprvé začala uvažovat, že bych se jógou mohla zabývat hlouběji.
Docela dlouho mi trvalo než jsem našla školu, která by mi vyhovovala a nakonec se přihlásila do České Akademie Jógy, která se zabývá výhradně tradičními směry, a kde ve studiu nadále pokračuju.
Můj přístup nejen k józe je velmi jemný, vycházím také z Principů zdravého pohybu Lenky Oravcové, protože se mi líbí, jak propojuje vědecké poznatky s filosofií jógy.